Sköna sköna söndag

Vilken otroligt skön söndag det har varit. Perfekt höstväder och kanske en aning lite för grått bara.
Vi var ute o tog en långpromenad i duggregnet och det var otroligt uppfriskande. Var sen ute o åt lite thaimat till lunch och sen en skön promenad hem igen. Sen har man bara legat i soffan och tittat på det ena programmet efter det andra. Helt underbart att bara vara förslappad och inte göra något alls egentligen.
Fast nu närmar det sig middagstid o min darling kommer snart hem. Undra vad det ska bli för mat?
Någon som har något förslag??? 
Funderar på kanske o köra en favorit i repris. Tacosöndag! :) Är ju såååå gott! 
Men det kräver att jag lyfter mig från soffan och springer iväg till affären för att handla. Hmmm... Finns det krafter till det? Ska iaf försöka bege mig iväg, börjar bli lite hungrig nu när man tänker på det.

Kanske ska förbereda något gott till efterrätt oxå? Fast iofs brukar man alltid äta för mycket av tacos så man brukar inte få rum med så mycket mer :P

Nej, nu blir det att bege sig till affären annars kommer jag nog aldrig iväg... 

Helt bortglömd :(

Förlåt så himlans mycket! Har haft så fullt upp på sista tiden så jag har helt glömt bort min lilla blogg.
Senaste tiden har mest fyllts av det oändliga pluggandet, men just nu har vi en veckas pluggpaus. Innan nästa arbete ska in. Bäst o passa på o vara lite social o göra andra grejer då. För sista tiden känns det verkligen som man inte gjort annat än suttit framför datorn o skolböckerna o pluggat.

Men vi har även hunnit med en romantisk liten miniweekend till Rom. Måste ju säga att det var en helt underbar stad! Kan varmt rekommendera alla att åka dit. Hur mysigt som helst! Fast såååå mycket att titta på där. Tror vi var ute och gick i ca 8 timmar per dag. O då gick vi verkligen hela tiden o bara såg massor med nya saker. Finns ju så mycket att se där. Känns som jag kan skriva hur många olika tips som helst om Rom, men jag ska inte bli någon reseguide. Så jag säger bara kort o gott åk till Rom o upplev o njut själva av denna underbara stad! :)


O så var det snart fredag igen

Inte många timmar kvar tills det återigen är fredag. Jippi!!!

På lördag ska jag o Maria ut o leta bröllopsklänning!
Nu är det dax att på allvar börja leta. Är såååå spännande!
Känner mig nästan lite nervös inför det hela. *hihi*

Jag har väl ett rätt så klar bild över vad jag vill ha, men åh så svårt det är att förklara vad man är ute efter.

Förra helgen var jag ute och kikade för första gången på allvar. Åh, så mycket fint det finns.
O även om jag vet typ vad jag vill ha, så finns det mer än 100 sånna klänningar.
Hur ska jag kunna bestämma mig???

Jaja, det är väl bara att ge sig ut i klänningsdjungeln och prova, prova, prova tills man hittar klänningen med stor K... Hoppas att det blir kärlek vid första ögonkastet, annars vet jag inte hur jag ska kunna välja bland alla underbara bröllopsklänningar.

RSS 2.0