Godaste Biff Stroganoffen

700g innanlår
1 gul lök
2,5dl creme fraiche
2 dl matlagningsgrädde
2-3 msk kalvbuljong (flytande)
1-2 msk soja
3 msk tomatpuré
1 dl chilisås
1 dl ketchup
Salt, peppar och paprikapulver


Skär köttet i tunna strimlor.
Tärna löken.

Stek löken i smör.
Tillsätt olja och därefter köttet.
Salta, peppra och ha slutligen på paprikapulver.
Stek ihop allt.

När köttet börjar bli klart tillsätt tomatpuré, kalvbuljong och blanda väl.

Tillsätt slutliten creme fracihe, matlagningsgrädde, chilisås, ketchup och soja.
Låt småputtra i ca 10-15 min.


Servera med ris och en god sallad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0