Fiskgryta med currysmak

Kvällens måltid blev en lyckad fiskgryta med lite currysmak som serverades med ris. Mums så gott och hälsosamt! Och det var väldigt enkelt att göra och väldigt snabbt gick det med.
Kan varmt rekommenderas när man inte har så mycket tid till matlagningen. :)

2 pkt alaskan pollock (tinade)
1 gul lök
2,5 dl creme fraiche
2 dl matlagningsgrädde
1 grön paprika
1 röd paprika
2 fiskbuljongtärningar
Salt
Citronpeppar
Vitpeppar
Curry

Hacka löken och bryn den.
Tärna fisken och stek i löken.
Tärna paprikan.
Tillsätt alla övriga ingredienser i stekpannan och låt puttra ihop i 10 minuter.

Klart att servera med ris!

Som sagt - superenkelt och supersnabbt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0